70/283-76-46

Kerti szivattyú

Kerti szivattyút hol vegyek?

Nagyon egyszerű, onnan ahol tudják biztosítani a garanciális feltételeket! Onnan ahol a garancia leteltével is tudják javítani! Onnan ahol tudnak szaktanácsot adni a kerti szivattyú kiválasztásához. Ha úgy gondolja, hogy mindezt megkapja a Tescoba akkor onnan!

Ha másképp gondolja akkor nézzen körül a szivattyúvilág oldalán kerti szivattyúk között hátha megtalálja az igényeinek a legmegfelelőbbet. Hosszú garanciális időszakot szeretne? Magas vízszállítás kellene, esetleg magas nyomáson? Kerti szivattyút alkalmazhat öntözésre de nyomásfokozásra is. Nyomás fokozáshoz ne felejtse el megmérni a szabad kiáramlást nehogy túlszívassa a rendszert! Beindul a szivattyú egyenesen arányos lesz azzal, hogy a szomszédnak elmegy a víz a zuhanyzójából! Ezt Önnel tennék meg, hogy érezné magát?

Kerti szivattyú homokos vízhez

Ha kútból szivattyúznak kerti szivattyúval érdemes a “Műanyag” tecnopolimeres járókerekes szivattyút választani. Jobban ellenáll a homokszemek koptatásának mint a saválló járókerék. 3 év garanciával akciósan JSWm 1 AX , JSWm 2 AX, JSWm 2 CX

1 év garanciával, olcsó, jó EJWm 60/41, EJWm 90/46